VÄLKOMMEN TILL MIN NYA BLOGG

-ANNONS-

HEJ fina ni! Jag är så sjukt excited då jag idag BYTT blogg portal! Jag bloggade för finest ett par månader men trivdes ej därför bloggar jag nu hos adviral (förut hette det blogfame). Lisa som jag har kontakt med på adviral är världens gulligaste och det är via henne jag kom i kontakt med dom faktiskt. Dom har hjälpt mig jätte mycket och jag ser så fram emot mitt samarbete med dom.

ANYWAYS. Denna morgon knackade det på dörren och där baaaam stod det ett paket till mig, en present från ett företag som ville att jag skulle prova på deras produkter. Har aldrig testat detta innan så det ska bli superkul att smaka på allt!

Ha en fin kväll <3

I samarbete med foodspring

Bailey busen var också intresserad av vad som fanns i paketet ! 

Posted in: LIFESTYLE
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *