SHE MISSES HER BIG SISTER

Godmorgon babes, HUR FIN ÄR INTE MIN DOGGI? ååååå<3
Hoppas ni har en fin vecka hittills, det har vi tack! Dock känns det liiiiite ensamt, det tycker nog både jag och Baileysen. Vera som vi tagit hand om en hel del nu har flyttat från oss och kommer nu stanna hos sin ägare. Hennes ägare behövde lite hjälp ett tag med Vera då hon jobbade mycket men nu kan hon vara med henne igen!

Jag är så glad över att vi haft Vera. Hon är världens mysigaste och gosigaste hund plus att Bailey har lärt sig busa och framförallt vågar busa med andra hundar nu(innan var hon jätte rädd). Jag och Stefan har även fått testa på hur det är att ha två hundar och det är faktiskt inte någon skillnad alls, förutom att kostnaderna blir dubbelt, annars inga problem alls, bara ännu mer kärlek! Kommer sakna henne massor verkligen men vi ses säkert snart igen så bailey får busa med sin plast syrra lite. Bailey saknar nog henne, efter att Vera hade gått så låg bailey vid dörren och väntade på att hon skulle komma tillbaka 🙁 hjärtat…. men nu busar hon som vanligt igen!

Ha en fin dag, nu är det ut och gå promenad sen massa massa jobb – as usual!

Xx

Posted in: LIFESTYLE
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *