FARSDAG PRESENT TIPS

Haaaallå! Ni alla vet väl om att det är farsdag den 13 november?
Jag tycker det är toppen att det finns en farsdag och morsdag. Tänk så många ”barnsdag” man har haft i sitt liv och så få mors/fars? Tyvärr kommer jag inte vara i Örebro under farsdag för att fira min pappa 🙁 det är ändå 5 timmars bilresa mellan oss Malmö-Örebro men den 19 november är jag hemma och då ska jag krama extra mycket på honom.

Här har ni lite tips på farsdag presenter till era goa pappor, eller kanske present till pojkvännen? Julklapp? Ha en fin dag hörni<3

Inlägget innehåller affiliatelänkar

1. Isform för snapsglas HÄR / 2. Chokladöverdragen lakrits HÄR / 3. Snabbkylare till ölflaska HÄR / 4. Knivset från Jamie Oliver HÄR / 5. Whiskeystenar HÄR / 6. Raktvål HÄR / 7. Ölprovarset HÄR / 8. Digital kökstermometer HÄR / 9. Digital vintermometer HÄR / 10. Mortel från Jamie Oliver HÄR

 

Inlägget innehåller affiliatelänkar

1. Ögoncréme HÄR / 2. Duschgel HÄR / 3. Eau de Toilette HÄR / 4. Rakset HÄR / 5. Rengöringsgel HÄR / 6. Deodorant HÄR / 7. Duschschampo HÄR / 8. Ansiktscréme HÄR / 9. Duschgel HÄR

 

Posted in: LIFESTYLE
Kommentarer (3)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *