MORNINGWALK IN THE PARK

Det är sånt äckligt väder ute idag, typ varmt men regn, ni vet sånt där mjukt regn som man blir helt dyngsur av? Känns som att man får en dusch av en sån där spray med vatten i, ni vet??
Men det gör inget, älskar hösten så lite regn får man ta!

Imorse hade jag tid hos läkaren så Stefan skjutsade dit mig och efter mitt besök så trotsade jag regnet och gick hem, en liten morning PW. Det är kanske 1 mil och det var så himla skönt verkligen (förutom regnet). Tänkte först att jag skulle ta bussen men ville verkligen inte göra det och kände bara nej nu måste jag röra på fläsket så jag gick istället, värt.

Nu ska jag sätta mig och klippa ihop en smink video till er! Puss mina fina läsare.

Xx

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *