A QUICKY TO FALSTERBO

Vilken härlig dag Nananana nanana, tänker ni också på Ted Gärdestad? Det gör jag. Så fort jag säger eller skriver ”vilken härlig dag” så kommer den lilla melodin upp i mitt huvud.

Anyways, idag åkte jag, Stefan och Bailey till Falsterbo. Vi släppte Bailey lös på stranden för att träna lite med henne, en lös hund kom fram och ville busa med henne (jag sket typ ner mig för jag blev så nervös som ni kommer få se i min nästa vlogg.

Alltså jag gillar inte när andra hundar är kring Bailey, iallafall när dom är stora. Dom behöver inte vara elaka men tänk så ramlar dom över bailey och hon bryter ryggen, för det gör hon lätt om en bjässe hund landar på henne…. så jag blir alltid super nervös när andra hundar ska hälsa på henne eller så, man vet aldrig…

Hur som helst så hade vi en super mysig dag – nu ska vi hem och köpa lite tapas att göra själva, sen blir det filmkväll.

PUSS PEEPS 

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (2)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *