OH HOW I LOVE THIS

OOOO SÅ MYCKET FINT. Godmorgon förresten!
Kolla in detta ursnygga kollage, allt är SÅ FINT. Jag har prada tavlan hemma, kartell lampan som är i svart fast våra är genomskinliga (men nu vill jag ha svart??? gud kan aldrig bestämma mig), och funderar starkt på att beställa hem Vouge och Chanel böckerna som en liten touch när i hemmet, vad tror ni? Älskar sånt här! BTW så har jag anlitat en inredare, Ida, och hon ska nu hjälpa oss med vårat hem då vi inte kommer någonstans själva… haha!

Klicka bara på ”HÄR” för att komma till den prylen du vill ha.

Inlägget innehåller adlinks

1. Doftljus från Twist&Tango HÄR / 2. Poster från Poster Store HÄR / 3. Bordslampa från Kartell HÄR / 4. Vas från Iittala HÄR / 5. Doftpinnar från Voluspa HÄR / 6. Chanelbok HÄR / 7. Vougebok HÄR / 8. Pläd från Klippan Yllefabrik HÄR / 9. Bricka från Ferm Living HÄR / 10. Ljuslykta från Skultuna HÄR / 11. Anteckningsbok från Lagerhaus HÄR

Posted in: INREDNING

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sandra Lindahl - Hej och godmorgon Paulina Danielsson - GLÖM INTE BORT ATT NJUTA Sandra Lindahl - Skräcködel-sminkningen Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - My 14K Rosegold Roxy x V-moda headphones

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *