A TRIP TO KÖPENHAMN

Idag åkte vi utomlands över dagen – till Köpenhamn! (haha)

Emma, min kompis hämtade upp Bailey sen åkte jag och Stefan till Köpenhamn för en mys dag tillsammans. Vi gick i massa butiker, jag köpte en super fin halsduk + lite Victorias Secret trosor då Stefan missfärgat mina när han försökte tvätta hahha… Sen blev det middag, lite vin och dagen avslutades med Tivoli där de hade pyntat hela stället med Halloween grejer. Ni vet ju att jag älskar högtider och älskar pynt så detta var verkligen himmelriket för mig!

Vi har iallafall haft världens mysigaste dag, nu sitter vi på tåget hem till Malmö igen för att hämta bailey busen, tänk att man saknar henne såhär galet mycket efterbara några timmar! Ha en fin kväll alla <3 

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *