YTTERLIGARE FARSDAG TIPS

Godmorgon finisar! Minns ni att jag la upp lite tips på farsdag presenter för ett tag sen? Det inlägget hittar ni HÄR.
Nedanför ser ni ytterligare lite tips om ni ännu inte hittat något. Glöm inte att uppvakta era fina pappor på deras dag, 13 november!
Puss på er peeps, har en fin dag!

Inlägger innehåller adlinks

1. Petter Stodalen Min hemlighet HÄR / 2. Bruce Springsteen Born To Run HÄR / 3. Klocka från Paul Hewitt HÄR / 4. Karaff från Lene Bjerre HÄR / 5. Skjorta från Polo Ralph Lauren HÄR / 6. Manschettknappar från Thomas Sabo HÄR / 7. Sneakers från adidas Originals HÄR / 8. Halsduk från Lee HÄR / 9. Handskar från J.Lindeberg HÄR / 10. Portfölj från Pier One HÄR / 11. Ölglas från Iittala HÄR / 12. Vattenflaska från Design Letters HÄR

Posted in: LIFESTYLE

You might also like

Paulina Danielsson - GLÖM INTE BORT ATT NJUTA Caroline Roxy - Destination unknown Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Paulina Danielsson - Sandra Lindahl - Hej och godmorgon Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *