YTTERLIGARE FARSDAG TIPS

Godmorgon finisar! Minns ni att jag la upp lite tips på farsdag presenter för ett tag sen? Det inlägget hittar ni HÄR.
Nedanför ser ni ytterligare lite tips om ni ännu inte hittat något. Glöm inte att uppvakta era fina pappor på deras dag, 13 november!
Puss på er peeps, har en fin dag!

Inlägger innehåller adlinks

1. Petter Stodalen Min hemlighet HÄR / 2. Bruce Springsteen Born To Run HÄR / 3. Klocka från Paul Hewitt HÄR / 4. Karaff från Lene Bjerre HÄR / 5. Skjorta från Polo Ralph Lauren HÄR / 6. Manschettknappar från Thomas Sabo HÄR / 7. Sneakers från adidas Originals HÄR / 8. Halsduk från Lee HÄR / 9. Handskar från J.Lindeberg HÄR / 10. Portfölj från Pier One HÄR / 11. Ölglas från Iittala HÄR / 12. Vattenflaska från Design Letters HÄR

Posted in: LIFESTYLE

You might also like

BYGISELA - WHAT'S UP?! Lisa Anckarman - FYNDA VINTAGE VÄSKOR Sponsored - Like a Halloween Quueen Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Caroline Roxy - GHD Contour crimper and platinum Lisa Anckarman - VÄRLDENS BÄSTA FREDAG! HEJ! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *