Detta är ett samarbete med bonusway

Jag är helt seriös med rubriken. Någon som hört talats om Bonusway? Sidan hette Bonusbay förut så det kanske ni känner igen men dom har bytt till Bonusway för ett tag sedan.
Bonusway är en sida man registrerar sig på för att sen tjäna pengar på sina internetköp, hur sjukt?

Eftersom att jag och Stefan precis flyttat och jag är besatt av inredning så kollar jag på massa grejer till vårat hem dagligen och tänkte att jag skulle testa på denna sida och se hur bra den faktiskt är!
Jag registrerade mig på www.bonusway.se (helt kostnadsfritt) sen söker man på den hemsidan man vill shoppa på, kanske nelly, zalando, hotels.com? i mitt fall rum21, då ser man hur mycket man får tillbaka på sina köp och på rum21 var det 5% så jag klickade på ”hämta bonus” och då kopplar bonusway mig direkt till rum21 och sen är det bara att shoppa loss!
(SE BILDER HÄR NEDAN)
Jag tjänade 71 kr på att registrera mig och gå in på rum21 via bonusway, hur galet är det inte? OCH BRA! Jag förstår verkligen inte varför jag inte använt denna sida tidigare? Jag som alltid internet shoppar när det kommer till kläder då jag inte gillar att testa kläder i butik, tänk så mycket pengar jag ”förlorat” genom att inte ha ett konto på bonusway?

Jag har även ett erbjudande till er mina läsare! Om ni känner att ni vill skapa ett konto på bonusway (vilket jag absolut tycker ni ska göra) så gör det via DENHÄÄÄÄR länken för då får ni även 100:- som en bonus för att ni registrerar er just via min länk:)

Såhär ser det ut när man är inloggad på bonusway.


Här ser ni (i mitten till vänster) att jag söker på butiken jag vill handla på, rum21
Då kommer jag till denna sida som visar hur mycket jag får tillbaka på mina köp, 5%. Här klickar jag på ”hämta bonus”

Då kopplas jag direkt från bonusway till rum21

Efter mitt köp får jag ett mail från bonusway som säger hur mycket jag fått tillbaka på mitt köp och det kan man även se på sin sida igen (se högra hörnet, 71kr) 

DETTA ÄR ETT SAMARBETE MED BONUSWAY

Om ni vill se en video på hur jag gjort så har ni den här

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *