KÖPENHAMN SHOPPING

Jag är verkligen inte en shoppare när det gäller att gå i butiker på stan, internet shopping däremot, där är jag en vinnare! Jag tycker bara det är så stressigt i butiker, alla sliter och drar i grejer, mycket folk, alla trängs alltså nonono, jag gillar det inte.

Men, igår när vi var i Köpenhamn så köpte jag mig 3 par trosor från VS då Stefan missfärgat alla mina när han skulle tvätta haha…. tyvärr så har jag nog tagit en förstor storlek. Fick lite smått panik där inne när det var SÅHÄR trångt och det var proppat med människor så jag  bara tog det jag såg, betalade, gick ut.  Vi får se om de passar, annars jag får jag väl ge bort dessa till någon, vi får se, men fina var dom! Jag tycker alla borde satsa på VS trosor, dom är 1.världens skönaste, 2.bra pris!
Sen gick vi in en sväng på LV där jag köpte mig en sååå fin halsduk! Halsduk är verkligen någonting jag letat efter i 100 år och äntligen hittade jag en jag gillar! Inte för att den ger världens värme men, den är mysig och fin +att det är ”varmt” i Malmö under vintern så jag behöver inte utrustning för -20!
Posted in: Uncategorized
Kommentarer (8)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *