DET HÄR FÅR MIG ATT KOPPLA AV

Detta är ett inlägg i samarbete med Nextory

Jag är nästan alltid stressad och alltid när jag är stressad och känner att det börjar ta över helt så behöver jag en paus. Jag behöver komma bort ifrån det jag egentligen ska göra och bara ta det lugnt eller gå ut och gå.
Igår testade jag på Nextory för första gången och jag tycker det är kanon. Nextory är en app som man laddar hem på mobilen och i appen finns det tusentals olika ljudböcker och e-böcker.
Jag lyssnade på en ljudbok som heter självkänsla. Det är en super populär ljudbok och väldigt avkopplande att lyssna på.
Jag har också lagt in Pretty little liars att lyssna på och Kissies bok att läsa, den tror jag är toppen verkligen, är sjukt taggad på att läsa den faktiskt.
Förstår ni hur smart det är att ha ljudböcker / e-böcker som finns i telefonen? På så sätt när man ska resa så behöver man inte packa massa böcker som tar upp plats och vikt utan man har det i mobilen +att appen även funkar så offline så när man sitter på planet har man den slötiden löst också! SÅ NICE!

Jag har även fått möjligheten att ge er ett erbjudande. Just nu får ni en hel månad gratis på Nextory när ni registrerar er via DENHÄR länken, använd JOSEPHINE som rabattkod.


Här kan ni se min senaste vlogg där jag pratar om Nextory !

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *