MORNING INSPO

Godmorgon peeps! Strax ska jag ge mig ut på en morning pw, meeeen, jag kan inte göra det… det är så jäkla kallt ute så jag kan bara inte ta mig modet och gå ut. Tror jag förfrös mina lår i gymnasiet så nu såfort jag går ut i kylan så blir mina lår iskalla och svider och sen helt plötsligt blir dom kokheta och det bränner…. ja, förfrusit dom? – JA!
Anyways, ville tipsa er om denna super snygga outfit! Jag brukar skriva ut några favos men jag fullkomligt älskar ALLT med detta kollage, hur kan man inte?

Klicka på ”HÄR” så kommer du direkt till plaggetInlägget innehåller adlinks

Kappa HÄR / Parfym HÄR / Stövlar HÄR / Kjol HÄR / Väska HÄR / Blus HÄR / Läppstift HÄR

Posted in: FASHION

You might also like

Alexandra Nilsson - Mys hos mamma Intervju - Noomi Rapace Sponsored - Icon Mirror Alexandra Nilsson - Sveriges första influencerkampanj till förmån för Barncancerfonden! Alexandra Nilsson - Älskar färg! Sandra Lindahl - Behöver till sommar-garderoben

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *