ANSIKTSBEHANDLING

Detta är ett inlägg i samarbete med Guchiakliniken.ÄÄÄNTLIGEN så har jag varit hos Matilda på Guchiakliniken igen. Mitt ansikte har blivit så galet torrt och spårat lite så en ansiktsbehandling av den bästa är inga fel alls! Man ska skämma bort sitt ansikte, så är det bara. Hon hade på massa olika masker, 30% syra, klämde sönder mina porer och annat skräp i ansiktet, alltså äääälskar! HÄR kan ni boka tid hos Matilda om ni vill det.

Jag hade även med lilla Bailey busen i sin nya tröja när jag var hos Matilda! Hon somnade på min jacka med luvan över sitt ansikte, hooooow cute?

På min selfie bild ser ni även hur mina ögonbryn ser ut efter 3D tatuering. Jag har ännu inte varit på påfyllning (shame on me) men dom har hållt sig hyfsat ändå! Måste boka tid för påfyllning alltså…

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *