INTERIOR CRAZYNESS

Godmorgon på er gullegrisar!
Ännu mer inredning, jag är helt såld på inredning nu. Ju mer vi tittar på saker till vårat hem och diskuterar fram och tillbaka med Ida, ju mer crazy har jag blivit i inredning! Brukade inte vara speciellt intresserad, det var därför vi just fick kontakta Ida för hjälp men nu börjar jag tycka det är så kul. KOLLA BARA DESSA FINA PRYLAR! Me likeeeey

Klicka ”HÄR” så kommer du direkt till varan

Inlägget innehåller adlinks

1. New York Poster från Poster Store HÄR / 2. Soffa från Decotique HÄR / 3. Soffbord från Ox Denmarq HÄR / 4. Matta från Pappelina HÄR / 5. Prydnadskudde från House Doctor HÄR / 6. Prydnadskudde från House Doctor HÄR / 7. Ljusstake från Klong HÄR / 8. Pläd från Bloomingville HÄR / 9. Vas från Tom Dixon HÄR / 10. Fåtölj från Ox Denmarq HÄR / 11. Louis Vuittonbok HÄR

Posted in: INREDNING
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *