GODMORGON! För det är en helt fantastisk morgon då det endast är 50 dagar kvar tills julafton och snart ska vi till Ystad Saltsjöbad!!! OMG, can’t wait, herregud vad jag älskar spa OCH JUL!

Ville så gärna dela med mig av denna look till er, visst är den snygg? Lite preppy/finare i kanten men så stiligt! Jag har så många olika stilar, basic, gulligt, sexigt, sportigt, och även classy som detta kollage. Skulle LÄTT kunna gå runt i denna outfit. Jag har det ena armbandet och byxorna (än så länge) haha… men det är en början, dock funderar jag på att beställa jackan och den vita toppen, men vi får se!

Klicka på ”HÄR” så kommer du direkt till plagget

Inlägget innehåller adlinks

1. Jacka från Armani Jeans HÄR / 2. Ring från Edblad HÄR / 3. Väska från Reiss HÄR / 4. Blus från Navy London HÄR / 5. Byxor från Vero Moda HÄR / 6. Armband från Lily & Rose HÄR / 7. Pumps från Zign HÄR

Posted in: FASHION

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sandra Lindahl - Varit på show Paulina Danielsson - Bloggrik vid 15. Paulina Danielsson - LÄR ER TANTER! Ellinor Bjurström - Utvalda artiklar om vårt avslöjande Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *