SKINCARE IS IMPORTANT

Jag tror inte människor förstår hur viktig hudvård är OM man vill ha bra hy nu och när man blir äldre. Tvål och vatten? Ja det funkar kanske för vissa men när du blir gammal kommer det synas. Blanda produkter? Nej nej nej… det kan vara toppen produkter men tänk på att vissa ingredienser krockar med andra och vips, så blir det pannkaka i ansiktet istället.

Jag använder MaryKay, endast MaryKay. Jag använder rengöring, fukt, fuktbomb, ögonkräm, dagserum, nattserum, micropeeling, kemisk peeling, gel mask, ja ALLT. Mycket av det jag använder är agefighting och åldersförebyggande. Jag vill inte ha rynkor. 

Imorgon ska jag faktiskt iväg och göra botox i pannan. Jag har gjort det en gång förut och tyckte det var toppen för mig. Dels för min huvudvärk jag har varenda dag, den försvann inprincip och dels just för åldersförebyggande syfte. Botox ”förlamar” musklerna i pannan och då kan du inte rynka pannan och på så sätt har det längre tid för huden att bilda rynkor. Det säger ju sig självt, om man går runt och rynkar pannan varje dag, ja då får man fortare rynkor där..

Anyways, det jag vill komma fram till är iallafall att hudvård är viktigare än vad folk tror, det är den som gör att sminket blir snyggt. Hudvården är A och O och som efterfrågat har jag spelat in en video om min hudrutin, både morgon och kväll. Jag håller på och klipper den just nu så den hinner förmodligen komma upp tills imorgon 😃😃 !

Ha en fin kväll <3

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (6)
 • Sofia

  Hej Josephine!
  Har länge velat köpa Mary kays produkter, men eftersom jag jobbar så mycket så har jag inte möjlighet att träffa någon och så. Vet du om det går att lösa på något annat sätt! Vill så gärna testa!!!
  Stor kram

 • Sanna

  Mejlat dig, har lite kris och hoppas du kan hjälpa mig. 😩

 • sandra

  Jag gick på ansiktsbehandling en del förut, och tyckte det var både skönt men även HEMSKT ONT. Då de mer grundliga ansiktsbehandlingarna innehöll en porrengöring som kan va fruktansvärt!!! En gång höll jag på å tuppa av av smärtan =O … vad går du på för typer av ansiktsbehandlingar?

  • josephine

   Vaaaa? Oj så har jag verkligen inte upplevt det. Hon tömmer mina porer ibland också och det är klart det gör ont men inte olidligt, sen använder hon syra på mig också. Först 20% men nu ökat till 30%, det är jätte nice! 👏🏼👏🏼

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *