Godmorgon!

Hur fint är det inte med mörka läppar? Önskar att jag hade det mer ofta, nej nu ska jag börja ha de mer ofta!
Jag tycker det ger ansiktet en helt annan look och ett helt annat utseende, lite hårt men ändå stylish och elegant, klassiskt!
Här är lite tips på fina mörka färger. Klicka bara på ”HÄR” så kommer ni till produkten!

Inlägget innehåller affiliatelänkar

1. Revlon Super Lustrous Lipstick – Black Cherry HÄR / 2. Sleek Lipstick – Mulberry HÄR / 3. Milani Color Statement Lipstick – Double Espresso HÄR / 4. Clarins Rouge Eclat – 06 True Aubergine HÄR / 5. IsaDora Lip Desire Sculpting Lipstick – 65 Rum Raisin HÄR / 6. Cailyn Pure Lust Extreme Matte Tint Velvet – 53 Concealable HÄR / 7. Ga-De Moisturity Luminous Matte Lipstick – 110 HÄR

 

Posted in: Uncategorized

You might also like

Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Paulina Danielsson - Trötta på Thai-liv. Hedda Dibinger - district môt Caroline Roxy - Clothing collections Sponsored - Like a Halloween Quueen Caroline Roxy - New campaign shoot

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *