HATE IT BUT LOVE IT

En sån här mysig förmiddag har jag och Bailey haft. Hon har också fått en ny onepiece då hon skakar när vi går ut för att det är så kallt. Pomeranians har ganska mycket päls men bailey är inne i 1års fäll fasen då hon byter päls så hon är väldigt tunnhårig just nu.

Onepiece är varm och gosig så jag tror hon på ett sätt uppskattar den men ändå hatar hon den. Hon lägger sig ner och spelar död typ när hon får på sig den, som hon gör här på den ena bilden (tydligen gör många hundar det när de inte är vana med hundkläder) och hon går lite konstigt i den men efter ett tag går det bra. Haha lillgosan💗

Posted in: Uncategorized

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sandra Lindahl - Hej och godmorgon Paulina Danielsson - GLÖM INTE BORT ATT NJUTA Sandra Lindahl - Skräcködel-sminkningen Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - My 14K Rosegold Roxy x V-moda headphones

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *