MIN HUDVÅRDSRUTIN

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (5)
 • Amanda

  Du pratar väldigt mycket om hudvård vilket jag tycker är jättekul, men kan du inte nämna vilka produkter du använder för kroppen? Hade barit kul att se det också!:)

 • hanna

  Hej, kan du snälla skriva ner vad produkterna heter? Kanske en bild på produkten också! 🙂

 • Lina

  Älskar sånt här! Tack för dina roliga videos 🙂 Det jag undrar är lite…har din hy alltid varit så vacker och utan finnar? Jag har finnar och plitor runt munnen och lite upp på käkbenet men har aldrig någonstans i resten av ansiktet. Kan liksom va torr på näsan typ, trots finnarna! Vet inte om jag vågar byta till Mary kay (när det är så dyrt) även fast du är så fin i det! För vi verkar ha olika hud. Så glad för dina filmer iaf! Kram

 • Lisa

  Hej! Skulle man kunna beställa produkterna genom dig? 😀Mvh Lisa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *