THIS COLOR IS PERFECT

Ja.. denna färg är verkligen perfekt! Det känns som att vinrött och emerald grönt är det nya som många många köper och jag förstår varför, kolla bara hur snyggt det är?
Godmorgon förresten!
Igår skulle jag egentligen gjort botox men vaknade upp sååå förkyld med halsont och feber, varför varför varför har jag då dåligt immunförsvar? Jag äter så mycket vitaminer, dricker honung och citron te varje morgon, alltså why??? Så det blev ingen botox, utan jag får vänta med det tills jag blivit frisk. Man ska inte göra några som helst injektioner när man är förkyld eller febrig, nonono.

Inlägget innehåller affiliatelänkar

1. Klänning HÄR / 2. Pumps HÄR / 3. Topp HÄR / 4. Klänning HÄR / 5. Bomberjacka HÄR / 6. Byxor HÄR

Posted in: Uncategorized

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sandra Lindahl - Hej och godmorgon Paulina Danielsson - GLÖM INTE BORT ATT NJUTA Sandra Lindahl - Skräcködel-sminkningen Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - My 14K Rosegold Roxy x V-moda headphones

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *