PERFECT FOR YOUR BODY

Många har frågat mig om vad jag använder för kroppsprodukter och även hårprodukter. Nu när jag skrivit om hudvård så mycket tänkte jag att det är trevligt om jag lägger in lite annan vård också!

Hår- Här har jag testat en del olika. Men favoriterna är Loréals repair serie, Medavita som jag köper hos min frisör när jag använder löshår men nu när jag inte har löshår har jag hittat mitt nya favo märke, Maria Nila. Produkterna är vegan, eller säger man veganska kanske? dom är super bra och jag har en serie som heter ”heal” som är för torrt hår, torrhårbotten och som stimulerar hårsäckarna därav ökad hårproduktion, hur bra? Luktar knaaaas gott också!
Har en hel del produkter till mitt hår när det är torrt också, vill ni ha ett inlägg om det med?

Kropp – Jag har även testat en hel del produkter till kroppen. Mycket Victorias secret men deras lotions gör inte så mycket mer än doftar gott, jag är torr, speciellt på vintern och behöver fukt. Mitt favorit set är MaryKay’s satin body som innehåller 3 produkter, en bodywash, bodyscrub och sen en lotion. Dessa är extremt dryga och kommer i stora förpackningar. Dom luktar SÅ GOTT och är galet galet bra. Har även nyligen testat MaryKay’s nya limited edition duschgel och bodylotion som heter ”wish” och ”be delighted” och dom gillar jag också men, satinbody är BÄST och man blir super mjuk.

Maria Nila produkterna hittar ni HÄÄÄR och MaryKay’s produkter får ni beställa av en konsult. Om ni inte har någon konsult är ni välkomna att kontakta mig så hjäper jag er!  [email protected]

Ha en fin dag <3

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (4)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *