SVAR PÅ ERA FRÅGOR

Hej Josephine! Har du någon erfarenhet av fransförlängning? har du själv provat och skulle du vilja ha det?
– Hej! För två är sedan höll jag på med fransförlängning. Jag älskade det förutom att det kliade på mig och att jag fick panik när hälften försvann och det liksom såg skabbigt ut, så jag ville fylla på hela tiden, vilket också var problemet i det hela. Mina ögon blev jätte röda, svullna och det försvann inte på en vecka. Det sved nått så otroligt i mina ögon och tårarna bara rann när hon satte på fransar så vi kom fram till att sluta – jag är allergisk mot limmet man använder när man sätter på fransar.
Ibland önskar jag att jag kunde ha fransar men ändå inte, älskar att kunna klia mig i ögonen och jag kände att jag varken kunde tvätta mig runt ögonen ordentligt och heller inte sminka mig kring ögonen – och jag älskar att testa olika skuggor/sminkningar osv! Jag är också allergisk mot gräs,björk, damm osv så det funkade definitivt inte för mig att ha fransar på sommaren och, sist men inte minst, mina egna fransar gick av och har inte blivit starka som innan sen dess.. därför använder jag idag mycket lösögonfransar från mitt egna märke byjosephine.se .
Hoppas detta hjälpte dig!

Älskar sånt här! Tack för dina roliga videos 🙂 Det jag undrar är lite…har din hy alltid varit så vacker och utan finnar? Jag har finnar och plitor runt munnen och lite upp på käkbenet men har aldrig någonstans i resten av ansiktet. Kan liksom va torr på näsan typ, trots finnarna! Vet inte om jag vågar byta till Mary kay (när det är så dyrt) även fast du är så fin i det! För vi verkar ha olika hud. Så glad för dina filmer iaf! Kram
– Kul att du gillar dom, det glädjer mig verkligen! Jag har aldrig haft problem med min hy sen efter jag var med i ett tvprogram. Efter det drack jag mycket, jag har fått mycket smink och hudvård skickat till mig som jag har testat och använt lite hur som helst. Jag var inte noggrann med att ta bort sminket varje natt och åt väldigt dåligt, jag var inne i en dålig period helt enkelt och det påverkade min hy enormt. Jag blev jätte ojämn i hyn, jag fick porer på näsan och små pipplor på kinderna, jag fick utslag av de andra produkterna osv. Nu när jag tagit tag i mitt liv igen så prioterar jag min hy. Jag går på ansiktsbehandling 1-2 ggr i månaden och använder världens bästa produkter och mycket olika produkter (fast från samma märke, man ska helst inte blanda olika märken). Jag använder även samma grundsmink och nästan allt i samma märke som min hudvård, alltså MaryKay och idag mår min hy jätte bra.
MaryKay är inte speciellt dyrt om man jämför med andra märkes produkter och ändå är MaryKay en av de topp 5 bästa märkerna i världen. Om man slår ut vad ett bra kit kostar på den tiden det håller så handlar det om tiotal kronor man spenderar på sitt ansikte om dagen, alltså en kaffe/bulle? Så värt – iallafall för mig.
Jag har haft massa kunder och sett andra som haft jätte problem med sin hy men har fått super bra hy idag tack vare Marykay. Det är otroligt lätta produkter som ger resultat man vill ha. Mejla mig gärna så kan vi prata vidare 🙂 [email protected]

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (1)
  • Carolina

    Jättegulliga ni är mot Bailey 🙂 Hon verkar ha det grymt bra hos er!
    Ibland kan det vara att hon känner att du är rädd också att det är därför hon blir skrämd (vet att hon hade en historia när hon råkade illa ut) men vi projicerar mycket av våra egna känslor mot hundarna. Du som Alfa måste ibland visa att det här är ok det går bra var inte rädd! Och så länge den andra hunden är valp så är det nog inga problem. Hundar är inte alltid arga när dom morrar, eller farliga (se det som en chans att öva som han säger). Håll henne i famnen och gå fram och kela med den andra hunden så dom får nosa på varandra. Små steg i taget!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *