IS HE/SHE THE ONE?

Förrsten, innan jag avslutar denna dagen ville jag dela med mig av detta som jag läste.
Otrolig viktig text, otroligt viktiga punkter och jag känner så igen Stefan i nästan allt, oj vilken kille jag har!

Här är 13 tecken på att du har hittat rätt:
1. En bra partner låter dig aldrig tvivla på hens känslor för dig.
Du vet att din partner älskar och uppskattar dig, även om hen inte säger det hela tiden. Hen skulle aldrig få dig att tvivla eller göra dig osäker med vilja.

2. En bra partner stöttar dig
Oavsett om du vill börja plugga efter tio år i arbetslivet, vill testa en ny träningsform eller ska hålla i en stor presentation står din partner vid din sida. Hen låter dig aldrig tvivla på din förmåga att klara av uppgifter och hejar på dig när du gör framsteg och tröstar dig under motgångar.

3. En bra partner inspirerar dig
En bra partner inspirerar dig utifrån hens sätt att leva sitt liv och sättet hen är mot andra människor. En bra partner får dig att vilja vara ditt bästa du.

4. En bra partner anstränger sig för att förtjäna din tillit
I en relation är det viktigt att man litar på sin partner och att man känner sig säker på sin relation. Tillit är en av grundpelarna till en bra relation vilket din partner också förstår. Därför utsätter hen dig aldrig för tillfällen där du blir osäker, som att försöka göra dig svartsjuk och liknande.

5. En bra partner får dig att känna dig vacker
Nej, det handlar inte bara om att hen säger det till dig. Det handlar om sättet hen får dig att känna dig vacker. Hur hen tittar på dig, rör vid dig och behandlar dig. Oavsett om du ligger i mjukisbyxor i soffan eller är uppklädd till tänderna.

6. En bra partner gör det där lilla extra
När du någon gång i förbifarten har sagt att du gärna går på tex ”teater” så har hen överraskat dig med biljetter. Behöver du jobba över har hen lagat din favoritmiddag när du kommer hem. Din partner vet vad du uppskattar och tar sig tid att visa det. Ofta.

7. En bra partner går aldrig över gränsen
Alla förhållanden har sina duster – men det finns absolut ingen anledning till att göra sakfrågan personlig eller att säga något som förolämpar den andra. En bra partner fokuserar på anledningen till att ni bråkar och börjar inte kalla dig för fula ord för att ni är oense. Att respektera varandra är fundamentalt och respekterar man någon är man noga med hur man behandlar den personen.

8. En bra partner försöker hela tiden att förbättra sig själv
Genom att läsa nya böcker, se dokumentärer, lära sig nya saker och hela tiden sträva efter att vilja utvecklas kommer hen alltid att ha något nytt att berätta eller diskutera med dig. Din partner gör dessa saker för sig själv, men det har en positiv effekt på er relation eftersom ni hela tiden har samtalsämnen och olika infallsvinklar att prata om. Dessutom gör det troligtvis dig mer intresserad av nya saker vilket ju alltid är positivt!

9. En bra partner förstår att handling väger tyngre än ord
Att lova guld och gröna skogar är ingenting värt om hen inte faktiskt väger upp till sina ord. En bra partner förstår detta och är noga med att leva upp till det hen säger.

10. En bra partner öppnar upp sig för dig
Vissa människor har svårt att visa känslor. Att dela med sig av sina rädslor och innersta önskningar kan vara jobbigt – men en bra partner förstår att det är viktigt att göra detta för att få en djupare relation. Att inte berätta vad som tynger en eller förklara vad som är viktigt kan skapa spänningar och en onödig irritation i relationen.

11. En bra partner får dig att känna dig bekväm med att vara ärlig
Ärlighet är A och O i ett förhållande. En bra partner får dig att känna dig bekväm med att dela med dig av dina känslor. Hen skulle aldrig döma dig eller få dig att känna dig lustig över det du känner.

12. En bra partner är aldrig våldsam
Den viktigaste punkten av alla. En bra partner är aldrig våldsam, varesig det handlar om fysiskt våld eller mental nedbrytning. En relation där ena eller båda parter använder sig av våld är ingen bra relation, någonsin.

13. En bra partner finns alltid vid din sida – oavsett vad
Det kommer alltid att variera mellan bra perioder och mindre bra perioder, men en bra partner kommer att finnas vid din sida genom allt. Vem som helst kan stå vid din sida när allt flyter på, men karaktärstestet startar först när det inte är en fullt lika rolig period. Kom dock ihåg att bara för att din partner alltid finns där för dig kan du aldrig ta hen för givet. Var noga med att ofta berätta hur mycket du uppskattar hen och vad som gör hen speciell. Och se till att du uppfyller dessa punkter precis som din partner gör!

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *