NEW XMAS STUFF

Idag tog jag mig i kragen och gav mig ut på äventyr med Emma som också trotsade sin sjukdom (bra det så vi inte smittar varandra). Vi fikade, shoppade (tyvärr) har sagt att jag ska spara pengar men när man har en vän som Emma som typ har idéer på hur det ska se ut i ens hem och tipsar och är jätte pepp så handlar man ändå! Meeen, det var nödvändiga grejer faktiskt.

Jag handlade massor till min julkalender jag kommer hålla i december, ljus till vår nya Georg Jensen ljusstake som ni hittar HÄÄÄR, en ny kudde till soffan +lite smått och gott. Är så glad att jag tog mig ut idag, är mycket piggare tack vare dagen!

Nu ska jag äta sushi, kolla på Grey’s Anatomy och vänta på att Stefan kommer hem. Han har varit borta sen i torsdags och jag längtar ihjäl mig???? So in Love.

                                           Ha en fin lördag, varför känns det som söndag? 😅😅

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (2)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *