YOU KNOW HOW MUCH I LOVE PEACH

Godmorgon!
Hur bra är inte Maria Nilas hår produkter? Har ni testat? Jag har själv ett set hemma (som jag skrev om igår) och hjälpt mitt hår massor verkligen! Nedanför kollaget så ser ni dirket länkar till hår produkterna, lovar er, ni kommer inte bli besvikna och det är Veganska produkter också, hur bra?

 Ni som har sett mina smink videos på youtube vet hur mycket jag älskar peach, jag är helt såld! Jag menar kolla bara Kylie Jenner i dessa färger, det var så jag började älska dom.
paa

Här har ni lite tips på peach färger, klicka bara på ”HÄR” så kommer ni direkt till produkten!

Inlägget innehåller affiliatelänkar

1. Doftljus från Voluspa HÄR / 2. Parfym från Hugo Boss HÄR / 3. Nagellack från Smith & Cult HÄR / 4. Läppstift från NYX HÄR / 5. Krämögonskugga från FACE Stockholm HÄR / 6. Schampo & balsam från Maria Nila HÄR / 7. Läppglans från Smith & Cult HÄR / 8. Rouge från IsaDora HÄR / 9. Läppglans från IsaDora HÄR / 10. Body Lotion från Clarins HÄR

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *