I HEART VELVET

Hallå på er alla, hoppas ni haft en härlig nattsömn!
I DENNA video pratar jag om hur mycket jag älskar sammet och just look at this collage, how perfect?
Inte nog med att sammet är extremt skönt att ha på sig, men det är så jäkla snyggt.
Jag menar klänningen, till jul? SÅ FIN!

Inlägget innehåller affiliatelänkar

1. Boots från Kurt Geiger HÄR / 2. Byxor från By Malina HÄR / 3. Klänning från Stylein HÄR / 4. Byxor från Filippa K HÄR / 5. Väska från Day Birger et Mikkelsen HÄR / 6. Linne från Filippa K HÄR / 7. Pumps från Kurt Geiger HÄR / 8. Linne från Mango HÄR

Posted in: Uncategorized

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% We Are One - OLIVIA HAGÉUS: ETT ÖPPET BREV TILL MIN KROPP Caroline Roxy - MODEL PORTFOLIO We Are One - FÖRGYLL DITT HEM MED LYXIGA DETALJER Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - New drop x Lices

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *