Någon som testat på hotyoga/bikram yoga?
Förra hösten/vintern körde jag hotyoga 1-2 ggr i veckan och wow hörni, vilken skillnad på min kropp.
Hotyoga är yoga men man är instängd i ett rum med ca 40 graders värme. Man svettas otroligt mycket, kan få svårt att andas men man lär sig hur man ska göra för att det ska funka för en.
Min kropp har aldrig mått så bra som när jag höll på med hot yoga. Musklerna blir mjukare, min ryggsmärta började sakta men säkert försvinna, jag kunde hantera min stress lite bättre än innan och idag fattar jag inte varför jag slutade. Kanske för att det var super jobbigt och jätte dyrt.
Det jag vill komma fram till är att jag ska börja igen, jag vill börja igen och tänker ta tag i det, det är så värt det.
Såg detta kollage med massa yoga kläder, älskar allt och kommer beställa en hel del härifrån, dock har man endast sportbh och korta shorts när man är på hotyoga men, jag ska försöka yoga lite hemma också, det är så himla bra för kropp och själ. Inlägget innehåller affiliatelänkar

1. Sport-BH HÄR / 2. T-shirt HÄR / 3. Byxor HÄR / 4. Byxor HÄR / 5. Väska HÄR / 6. Yogamatta HÄR / 7. Sport-BH HÄR

Ha en fin kväll <3

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (1)
  • Linda

    Tråkigt att din blogg bara innehåller collage med kläder och dylikt som endast är reklam. Tror knappast det är du som knåpar ihop collagen med saker du gillar….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *