NEW IN

Idag fick vi hem ett stooooort paket som innehöll två st Eichholtz stolar som ni ser på bild. Dom kommer från Lamplagret.se om ni skulle vara intresserade av likadana!

Jag älskar dom men, jag vet inte om det kommer bli för hårt hos oss.. vi har beställt det runda betong bordet jag har pratat om tidigare och förhoppningsvis kommer denna vecka och dessa stolar är galet snygga till MEN, kommer det bli snyggt hos oss med vita väggar överallt? Hmmmmm….. Im not sure, men stolarna i sig älskar jag!

Idag kl 13 träffade jag min PT Julia för första gången. Hon dödade mig (enligt mig) men jag tror att enligt henne så var det lugn träning, men jag var helt slut! Jag var inte svettig utan jag var bara så trött i mina muskler och i huvudet, kanske för att jag varit sjuk?

Vi kom överens om att dra igång allt i december iallafall då jag åker utomlands nästa vecka och är borta ett tag, så kul!

Resten av dagen tar jag ledigt och ska ärligt talat göra något jag aldrig gör, lägga bort mobil, dator, allt – no more sociala medier idag.

Tänk vad skönt att vara sin egna chef! PUSS

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (3)
  • Carola

    Stolarna är såå snygga! Tror dom kommer att passa 🙂

  • Josefine

    Skrev på din insta med men såg att du tog bort den bilden osv. men ville bara skriva att det är så najs att se hur mycket bättre du verkar må nu osv. Man mår riktigt bra att kika på din Youtube 🙂 brukar aldrig skriva till någon men ville bara att du skulle veta 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *