NÄR HAN HAR SOVMORGON

Stefan är alltid uppe tidigt på morgonen för att åka och träna men idag är han sjuk, vilket betyder sovmorgon. Eller egentligen skulle det inte bli sovmorgon då jag skulle upp och träna imorse men på något skumt sätt så stängde jag av alarmet i sömnen när det ringde så det blev en sovmorgon. Älskar att ha mysmorgon och då det inte fanns något alls i kylen gör frukost så fick jag slänga ihop varsin smoothie till oss! Den blev faktiskt god, Im shocked.

Idag börjar mitt nya liv på riktigt. Jag menar att jag ska börja röra på mig mer och äta bättre och för att kunna göra detta möjligt så har jag skaffat mig en PT. Klockan 13 ska jag stå redo på gymmet, jag är excited samtidigt som jag har noll ork för att träna just nu, vilket också betyder att jag verkligen behöver ta tag i det här NU.

Ha en fin tisdag <3

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *