SANNINGEN

Här hörni har ni min youtube video som jag varit så nervös över. Jag bestämde mig för att lägga ut den då det känns rätt i hela mig även fast det kanske inte är det. På något sätt känns youtube så varmt och härligt och mina tittare ser jag faktiskt lite som mina vänner, hur kan jag inte? Jag delar med mig av mitt liv till er, ni stöttar, peppar och hjälper mig, jag tipsar om bra grejer till er, hur kan det inte vara vänskap? 😀 kanske lite knas haha, men det är hur jag känner.
Jag skulle kunna sitta i timmar och berätta om min upplevelse, saker som hänt, känslor och hemska saker men kände att jag var tvungen att dra en limit eller vad man ska kalla det så jag förklarar inte riktigt i detalj allt som hände, varför jag egentligen mådde dåligt, jag förklarade så mycket jag kunde och orkade med att berätta, vågade berätta men det finns så mycket mer till.
Ha en fin kväll nu, puss på er fina <3

 

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (7)
 • JC

  fina fina du<3
  Innan visste jag inte alls vem du var, det var igenom Stefan som jag hittade dig precis när ni blev tillsammans. Stefan kände jag till sen tidigare eftersom han spelar i Malmö och jag är galen i hockey och följer Malmö väldigt väldigt noga.
  Förstod att du hade varit med i eotb men jag valde att inte kolla trots att jag var väldigt nyfiken på vem du var. Risken är ju att man får helt fel uppfattningar om en person i ett sådant program så därför valde jag att lära känna dig via dina sociala medier och ända sen den dagen jag hittade dig på Stefans instagram har jag följt dig, överallt. Och guuuud vilken härlig person du verkar vara!! Så himla snäll, glad och sprallig och man kan inte bli annat än glad över att kolla på dina videos.
  Blir såå glad av att se dig och Stefan tillsammans<3

 • Ida

  Du är en sån jäkla fantastisk människa!! Du verkar så jäkla genuin, du är grym och jag hoppas du är stolt över dig själv och hur långt du har kommit! ❤️

 • Marita

  Asså, jag grät 🙂 du verkar så jävla fin… o du e så söt oxå! Jag jobbar på Vero Moda på Emporia, kom o säg hej 🙂

 • Hanna

  Hej Josephine! Brukar aldrig kommentera folks bloggar haha, men tyckte verkligen din video var riktigt bra. Särskilt eftersom det är viktigt att upplysa unga tjejer om att varje människa har en fasad, och det är lätt att man tror man själv är sämre än någon annan pågrund av att andras liv verkar vara så mycket bättre! Hur som tänkte jag tipsa om en låt som jag verkligen tycker stämmer in på din berättelse, hittade den för någon minut sen och tänkte direkt på din video att Stefan hjälpte dig <3https://www.youtube.com/watch?v=WJzaQP1GmEc

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *