SO NERVOUS

Vilken kaos dag! På fredag åker jag till Örebro för möte sen på måndag åker jag och mamma till USA! Really can’t wait men, vilken stress nu innan. Grejen är den att eftersom jag börjar min julkalender den 1 dec så måste jag börja filma redan nu då jag kommer hem från USA den 2 dec, och företagen som ska skicka grejer till mig så jag kan spela in har glömt att skicka/är försenade så här sitter jag nu med världens stress mage för jag får inte ihop det :(:(:(!!

Plus att idag gjorde jag en video som jag varit så nervös över. Det är en Q&A, bara det att mitt i allt avbröt jag det hela och pratade ut om EOTB. Jag är så trött på att få kommentarer om programmet (vilket jag får varje dag), och nu i denna video är det sista gången jag pratar om det, och denna gång berättar jag allt, jag öppnar mig verkligen och det gör mig nervös… jag var helt svettig när jag spelade in och nu när jag håller på att ladda upp den är jag också helt svettig. Men, enjoy! Hoppas ni gillar att lyssna på när jag pratar om allt och jag hoppas verkligen jag inte får 1 enda fråga om eotb igen.

Nu ska jag hämta ut paket på posten, puss peeps💗

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (4)
 • E

  Gulle du! Kollade just på videon och det var så ärligt och öppet att jag själv började gråta haha.. känner igen mig i det där då man festar för mycket och känner i efterhand att det kanske gick för långt, hur ens kompisar sett på en som ”den som alltid är up for it” och hur man tappar bort sig själv och hur allt bara blev lite för mycket. Även om jag inte är offentlig såklart eller har haft samma upplevelse som dig. Sen tror jag att det är lättare att det blir lite så då man är i en viss ålder och man blir ju som tur är äldre och lite klokare hehe. Tycker det var fint iaf och glad för din skull att du träffade Stefan ❤ har bott utomlands ett par år och visste inte alls att du varit med i något program när jag började följa dig utan tyckte bara att du verkade vara en härlig tjej och du är dessutom supersnygg!! Tänkte att jag kommenterar här eftersom du sa att ingen läser din blogg längre, jag gör det haha 👋 Kram

  • josephine

   Alltså gulle du, så glad jag blir! Tusen tack för ditt fina meddelande och det gör mig GLAD att du inte visste om programmet utan såg mig för andra saker, så roligt att höra! tack för din fina kommentar, det värmer i lilla hjärtat mitt <3

 • M

  Starkt av dig, du är grym! Var är din fina tröja ifrån? 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *