MARYKAY FALL EVENT

Hej på er peeps! Hoppas ni mår bra. Igår sa jag hejdå till Stefan och Bailey, satte mig på tåget till Örebro och 5h senare så var jag framme!

Imorse blev det upp och hoppa kl 06, för halv 8 skulle vi pynta lite inför min mammas MaryKay Fall Event. Eventet var super roligt! Jag träffade på massa andra konsulter drygt 200 faktist och fick lyssna på otroligt duktiga och framgångsrika kvinnor! Vilket jobb vi har alla MaryKay’are!

Tyvärr så kände jag mig helt svimfärdig under hela tiden då jag är sååå sjuk 😭😭😭. Kom precis hem med feber, halsont och man bara nooooooo för på tisdag åker vi till NYC! Skit skit skit… ska proppa i mig te med citron, ingefära och honung nu och bara sova hela kvällen….

Ha en fin lördag alla 💗

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (4)
 • Hanna

  Köp echinagard 🙂

 • Linnéa Lindqvist

  Hej! Skulle du kunna göra ett inlägg om Mary Kay? Jag är väldigt intresserad och skulle vilja veta mer om hur man kan jobba med Mary Kay, hur det går till, hur man anmäler sig, kostnader osv osv. Allt om Mary Kay helt enkelt. Har läst på deras hemsida men inte riktigt fått ett grepp om det hela, så tänkte att du kanske kan förklara bättre?
  Hade vart kul! Antingen svar på bloggen eller via mail.

 • Freja

  Hej!

  Jag är också intresserad av att sälja Mary Kay. Min största fråga är egentligen hur reglerna är när man ska sälja en Mary Kay produkt. För det jag fått fram är att man måste ha ett MK-party och mycket vänner för att ens kunna sälja?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *