MARYKAY FALL EVENT

Hej på er peeps! Hoppas ni mår bra. Igår sa jag hejdå till Stefan och Bailey, satte mig på tåget till Örebro och 5h senare så var jag framme!

Imorse blev det upp och hoppa kl 06, för halv 8 skulle vi pynta lite inför min mammas MaryKay Fall Event. Eventet var super roligt! Jag träffade på massa andra konsulter drygt 200 faktist och fick lyssna på otroligt duktiga och framgångsrika kvinnor! Vilket jobb vi har alla MaryKay’are!

Tyvärr så kände jag mig helt svimfärdig under hela tiden då jag är sååå sjuk 😭😭😭. Kom precis hem med feber, halsont och man bara nooooooo för på tisdag åker vi till NYC! Skit skit skit… ska proppa i mig te med citron, ingefära och honung nu och bara sova hela kvällen….

Ha en fin lördag alla 💗

Posted in: Uncategorized

You might also like

Sponsored - Get your Glossybox today! Lisa Anckarman - 5 SKÖNHETSFAVORITER Caroline Roxy - Smile Sponsored - Mad Lady 30-50% rea BYGISELA - DARLING IM HOME Lisa Anckarman - BRUDSMINK

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *