INTERIOR FAVS

Kolla så mycket snyggt!! Jag köpte precis en guldkorg och en snygg pläd som jag har i, glasskålen i grått har vi i vitt och rosa hemma men resten är verkligen on my ”I want list”, speciellt brickbordet, jag menar huuuuur fint?
Ha en fin dag alla <3

Inlägget innehåller affiliatelänkar
1. Korg HÄR / 2. Lampa HÄR / 3. Skål HÄR / 4. Doftljus HÄR / 5. Poster HÄR / 6. Brickbord HÄR / 7. Serveringsbricka HÄR

This post contains adlinks from Adviral
Posted in: Uncategorized

You might also like

Paulina Danielsson - JFR Sandra Lindahl - Stressmorsan Lisa Anckarman - TIPS OM DU VILL TA KÖRKORT Sandra Lindahl - Wanties Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Sponsored - Dagens mest populära kampanjer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *