HELVETE

Ursäkta min rubrik och även min look på bilden men helvete är det är det ända rätta ordet jag finner just nu. Jag har haft världens helvetes resa samtidigt som den har varit världens bästa.
Jag åkte till USA, jag är i NYC men, jag ligger sjuk på hotellrummet och mår så himla dåligt.
Vi åkte till arlanda 5 inatt, jag tog oxynorm på tom mage vilket gjorde att jag började svettas, må illa, blev super yr, knäsvag, jag kunde inte stå så inne på arlanda fick deras sjukpatrull komma och hjälpa till. Jag spydde massor, har nog aldrig spytt så mycket och sen körde de runt mig i rullstol för jag var för svimfärdig för att kunna stå/gå.
Väl på flygplanet gjorde inte mitt öra super ont, klart det kändes men i och med att jag tagit så starka mediciner så var den delen bra men, jag mådde skit i kroppen. Till Oslo tog det 45 min, landningen var det värsta och nästa flight var super bra. Planet var inte fyllt alls så jag fick 4 säten att ligga på och sova, maten var jätte god och servicen var kanon. När vi skulle landa i NYC började jag må dåligt igen, kanske för jag tagit för starka piller – fyllde ju hela tiden på då mitt öra skulle sprängt annars… jag spydde på planet, sådär mycket igen och dom skjutsade runt mig i rullstol igen. Väl ute och i väntan på taxi tog det 100 år innan en taxi kom men tillslut kom den och nu ligger jag på hotellet med ett öra som gör skit ont, jag är helt skakis, mår illa, yr, ont i kroppen och vill spy igen (men har inget att spy upp). Jag kan inte lägga upp mina planerade videos då internet är för dåligt här, heller inte kolla film/serier och deras TV här visar bara massa skit… jag orkar heller inte klippa mina inspelade videos just nu…. VARFÖR ÅKTE JAG HIT? Det är det ända jag känner just nu. Hade mycket hellre velat lega hemma med bra internet, en film och te… jävla jävla jävla skit, vill bara hem 🙁

Posted in: Uncategorized

You might also like

Sponsored - Mad Lady 30-50% rea Paulina Danielsson - Kläder med attityd Sponsored - Get your Glossybox today! Caroline Roxy - Disney Sea Tokyo Paulina Danielsson - Snygga träningkläder Lisa Anckarman - 1 DAY LEFT

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *