HELVETE

Ursäkta min rubrik och även min look på bilden men helvete är det är det ända rätta ordet jag finner just nu. Jag har haft världens helvetes resa samtidigt som den har varit världens bästa.
Jag åkte till USA, jag är i NYC men, jag ligger sjuk på hotellrummet och mår så himla dåligt.
Vi åkte till arlanda 5 inatt, jag tog oxynorm på tom mage vilket gjorde att jag började svettas, må illa, blev super yr, knäsvag, jag kunde inte stå så inne på arlanda fick deras sjukpatrull komma och hjälpa till. Jag spydde massor, har nog aldrig spytt så mycket och sen körde de runt mig i rullstol för jag var för svimfärdig för att kunna stå/gå.
Väl på flygplanet gjorde inte mitt öra super ont, klart det kändes men i och med att jag tagit så starka mediciner så var den delen bra men, jag mådde skit i kroppen. Till Oslo tog det 45 min, landningen var det värsta och nästa flight var super bra. Planet var inte fyllt alls så jag fick 4 säten att ligga på och sova, maten var jätte god och servicen var kanon. När vi skulle landa i NYC började jag må dåligt igen, kanske för jag tagit för starka piller – fyllde ju hela tiden på då mitt öra skulle sprängt annars… jag spydde på planet, sådär mycket igen och dom skjutsade runt mig i rullstol igen. Väl ute och i väntan på taxi tog det 100 år innan en taxi kom men tillslut kom den och nu ligger jag på hotellet med ett öra som gör skit ont, jag är helt skakis, mår illa, yr, ont i kroppen och vill spy igen (men har inget att spy upp). Jag kan inte lägga upp mina planerade videos då internet är för dåligt här, heller inte kolla film/serier och deras TV här visar bara massa skit… jag orkar heller inte klippa mina inspelade videos just nu…. VARFÖR ÅKTE JAG HIT? Det är det ända jag känner just nu. Hade mycket hellre velat lega hemma med bra internet, en film och te… jävla jävla jävla skit, vill bara hem 🙁

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (5)
 • Angelica

  Krya på dig! ❤

 • Gina

  Stackare 😔🙏🏼❤️ Hoppas du blir bättre snart kram

 • Carola

  Men fy vaj obbigt!! hoppas det ger sig så du kannjuta av NY. Kram

 • s

  Hej Josephine! Om jag inte minns helt fel så har du sagt att man kan kontakta dig om man vill köpa Mary Kay produkter, (vad jag vet så säljs de inte i Sverige och går endast att beställa, men har inte hittat någon bra sida), så min fråga är varifrån man beställer? Och till en annan fråga, eftersom att de inte säljs i någon fysisk butik så får man inte chansen att testa innan, vilket kan vara jobbigt när det kommer till foundation som jag vill beställa, finns det tester som man kan beställa hem? Är sååå sugen på att börja med Mary Kay när det gäller dag kräm, nattkräm, serum, foundation samt primer. Tacksam för svar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *