TESTING NEW MAKEUP

-ANNONS-

Hallå fina ni<3
Idag mår jag ännu bättre, yesyesyesyes. Ni förstår inte hur mycket man LIDER när man ligger inne på sitt hotellrum när man är i NYC, solen skiner och alla andra shoppar loss på stan, PANIK.

Detta inlägg är ett samarbete med Cocopanda och innan jag åkte hit så spelade jag in en video där jag testade massa nytt smink som Cocopanda hade skickat till mig.
Jag fick hem ett helt kit med ALLT för en snygg sminkning och alla produkter var grymma, speciellt foundation, primer och ögonbrynskitet jag testade.
Idag och imorgon har de ”black week” sale och har mellan 25%-75% rabatt på allt i hela butiken, hur grymt? PLUS att ni får ytterligare 100kr rabatt om ni handlar för över 499:- om ni anger ”Josephine” i kassan, wooooow black friday och hela denna vecka är bara så grym, det är så galet bra priser! Min rabattkod gäller på redan rabatterade priser, kan endast utnyttjas en gång per kund men gäller till och med fram tills den 31/11.
Så sätt igång och fynda eller kanske handla julklappar till familj och vänner? Perfekt ju!

Produkterna som jag har använt på dessa bilder och i min video hittar ni HÄÄÄÄÄR.


Testade även på att byta ögonfärg till ljusbrun och blå när jag hade denna sminkning och kolla, denna sminkning passade till dessa ögonfärger med!

Här kan ni titta på min video där jag visar upp produkterna

Detta är ett samarbete med Cocopanda. 

 

 

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (3)
  • Annie

    Hej! Skönt att du mår bättre nu! 🙂 Jättefin sminkning! Undrar vad du använder för linser när du byter färg? Ha det underbart i New York!

  • Sofie

    ÄLSKAR dina sminkvideos. du e så duktig! har själv börjat tycka att smink blir mer å mer roligt. börjat med lite skuggor o sånt som jag aldrig haft innan men är väldigt ny med det å det finns ju miljarder olika sätt att lägga skuggor.
    skulle önska en video där du går in lite mer på detaljer HUR du lägger skuggorna o vad du använder för borstar, vilka färger som passar bra ihop osvosv.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *