NYC BOMB 

ÅÅÅÅÅ fina ni, jag är FRISK! Kan ni förstå hur glad jag är? 😀
Idag är det thanksgiving här i USA så den dagen jag faktiskt är frisk så är allt stängt. Man bara nooooooo, så, det blev inte så mycket shopping för mig idag utan det får jag ta imorgon när det är black friday!
Jag hatar att handla när det är rabatt och rea i butiker då folk beter sig som hänsynslösa djur MEN, imorgon ska jag träna mitt tålamod och köra på samma race som alla andra, knuffa mig fram och dra till mig det jag vill ha – no mercy! Haha

Idag, då det inte blev någon shopping, så blev det istället lite sightseeing. Klädde mig med mina absolut varmaste kläder, tänker INTE frysa, tänker INTE bli sjuk igen.
Vi vaknade vid 5 imorse så vi var på stan väldigt tidigt och det var helt tomt nästan, därav bra bilder… senare runt ca 11 så var det kaos mycket folk så det var ärligt talat så värt att vara uppe på stan tidigt och fota lite!
Vi hann shoppa lite på Disneystore till min systers kids, lite plagg på Abercrombie&Fitch och sen tog vi en snabbfika i Trumps byggnad, och där hade tydligen Trump och alla ”big people” möte så det var värsta security när man skulle gå in. De gick igenom alla ens väskor/påsar, scannade en osvosv..

Nu ska jag sova, gnight peeps<3

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *