IDEALOFSWEDEN IN NYC

-ANNONS-Hej fina ni ❤️

Idag har jag ätit en riktig amerikansk brunch och just nu sitter jag och äter ännu mer – på starbucks med min gamla gymnasievän Ida! Hon pluggar i NYC , huuuuur underbart? Och vi har inte träffats på flera år men idag gjorde vi det. Så kul! Det blev en hel del shopping och bara massa roligt snack, det är så roligt att träffa gamla vänner man inte träffat på så länge och ändå så känns det som att det inte alls gått så lång tid, älskar sånt!

Anyways, vill tipsa er om mitt galet snygga skal från IDEALOFSWEDEN. Just nu har de 50% på allt since it’s black weekend, så passa på nu om deras skal lockat er ett tag, galet bra priser! HÄÄÄÄR hittar ni mitt skal och koden för att få 50% är  ”BLACKW”!

Detta är ett samarbete med IDEALOFSWEDEN.

This post contains adlinks from Adviral
Posted in: Uncategorized
Kommentarer (2)
  • Jennifer

    Hej Josephine!
    Kollar just nu på en utav dina Vloggar! Jag tycker du är jätte duktig på det du gör! 👌🏽Så kul när du faktiskt delar med dig av dig själv samtidigt som du visar snygga plagg! Började kolla på dina vloggar när jag var sjuk och nu är jag fast! Ville bara lämna en liten hälsning med att jag hoppas att du fortsätter med det du gör! Önskar dig all lycka och en fortsatt trevlig dag! 🎀 kram🎀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *