HELT AMAZING 

WOW! När ni ser dessa bilder kommer ni tänka samma sak som mig, oh my god😍

Igår åkte jag och mamma hela vägen till en annan stat, Connecticut för att vara exakt – för att hälsa på mammas vän. Hon bor i ett super fint område och hennes hus och inredning, alltså jag kan inte ens beskriva det!!!!! Det är som att gå runt i en inredningskatalog, det är rena rama drömmen! Alla hus här är MEGA stora, som stora hotell och alla är så trevliga, nej alltså om jag bara var miljonär eller kanske miljardär, då hade jag flyttat hit 😍 !

Imorse tog jag och mamma en sväng runt kvarteret med deras hundar, en mysig liten promenad, sen fick vi låna en bil och så strosade vi runt i stan och stannade till downtown och shoppade lite. WOW WOW WOW WOW, så mycket fina butiker!!! Man blir helt tokig! Det kanske är bra att vi åker hem på onsdag 😅. Vi gick in i den absolut finaste Ralph Lauren butiken jag sett och så såg jag en klänning och bara ååå den var fin, kollade på prislappen, gissa hur mycket? – 40.000!!!! hon som jobbade där bara ”det är halva priset nu så pass på” man bara :):):):)):) no….. haha

Nu är vi tillbaka igen och nu ska jag sätta mig och klippa lite videos till er. PUSS

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (6)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *