-ANNONS-
Hello! Sista dagen i USA och sen får jag äntligen träffa Stefan och Bailey igen. Om jag ska vara ärlig så är jag faktiskt redo att åka hem, jag saknar dom så och längtar verkligen tills på torsdag då jag träffar dom igen❤️

Jag ville trots att jag är utomlands tipsa er om min super snygga klocka jag har plockat med mig till USA, (såklart). Den är från DANIELWELLINGTON och är verkligen en favorit! Stefan har en same bara att den är i silver och min i rosé, den passar till ALLT verkligen och med min rabattkod ”QVIST15” får ni 15% rabatt på allt fram tills den 15 januari! 

Just nu har även Daniel Wellington massa erbjudanden på giftset där man får 10% på en valfri klocka +får välja ett super cute och klassiskt armband (finns både i rosé och silver, (jag har i rosé som ni ser på bild) om ni lägger till min kod så får ni istället hela 25% , hur bra? Perfekta julklappar både till pojkvän, flickvän, syskon och föräldrar.

Här ser ni lite bilder på våra klockor- visst är dom goals?😍😍 ni hittar dom HÄR (rosé)och HÄR(silver)!

 

This post contains adlinks from Adviral
Posted in: Uncategorized
Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *