IM COMING HOME

Inte för att vara den men guuuuuud vad jag längtar hem till Stefan och bailey!!
Just nu sitter jag och mamma på Newark för att strax kliva på planet som tar oss tillbaka till Sverige. Men, innan dess bara måste jag visa dessa foton. Vi hälsade på mammas kompis andra hus innan vi åkte hem som ser ut som ett slott verkligen. Ni ser ju en del på bilderna här nedan men det gick liksom inte att fånga på bild hur fint det var och hur stort det är. Vi gick inte ens runt i hela huset bara en del!!
Det kändes som att gå runt i Rom när vi gick där inne, typ samma gamla renässans inredning, helt galet vackert! Och för att inte tala om hennes Walk in closet? woooooooow!!

Next – sweden 

Posted in: Uncategorized

You might also like

Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Ellinor Bjurström - Hej där! Paulina Danielsson - Våran första vlogg. Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Paulina Danielsson - Väx upp, nah inte du. Paulina Danielsson - LÄR ER TANTER!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *