PHONECASE FAVS

Dessa skal, omg, dom är verkligen to die for! Jag la för ett tag sen upp ett inlägg om mitt marmor/guld skal och jag har fått så många frågor om vart skalet var ifrån och det är ifrån Idealofsweden och här har ni massa andra skal de har, hur fina? Inte för att vara den men jag har alla skal förutom den i snake, jag gillar inte ormskinn men andra verkar göra det!

Inlägget innehåller affiliatelänkar

1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR / 5. HÄR / 6. HÄR / 7. HÄR / 8. HÄR / 9. HÄR

This post contains adlinks from Adviral
Posted in: Uncategorized

You might also like

Lisa Anckarman - SILVER BOMB Caroline Roxy - Throwing it back Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Elin Hagberg - Köket är nästan på plats Keela - Tillbaka i Stockholm

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *