BOKA ETT PRIVATFLYGPLAN, I WISH

Meeeeeen!!!!! Nu är jag i Sverige men, jag är sjuk igen?! Hur dåligt immunförsvar har jag? Denna gång är det bihålor och halsen, mina lungor typ rasar samman varje gång jag hostar, varför händer detta mig? Jag var sjuk när vi åkte till NY och låg inne på hotellrummet 2 dagar , sen gav jag mig ut och jag tänker att det kanske var för tidigt ? Vi gick också flera mil om dagen och bar tungt för all shopping och drack vin så jag menar, det kanske gjorde mig sjuk igen? Oh…. orkar hur som helst inte med att vara sjuk och har verkligen inte tid what so ever att vara sjuk……

Vi landade på Arlanda runt 7 imorse och då skulle jag skjutsa mamma till Uppsala sen köra till Örebro, en total bilresa på ca 3-3,5h. Varför jag skulle till Örebro innan Malmö var ju såklart för att hämta Baileysen! Guuuuud vad jag saknat henne och hon blev så glad över att se mig, så himla härligt! Anyways, det jag vill komma fram till är att på flyget från NY till Arlanda så satt det en bebis precis vid sätet bakom oss som skrek inprincip hela resan, jag skojar inte, den sov max 10 minuter sen började det igen så jag la upp en snap på min snapchat där jag ifrågasätter (med glimten i ögat) varför man tar med bebisar på flygplan? Såklart fick jag hat på en gång och kommentarer som att jag ska ta ett privat flygplan 😅 I WISH men jag är tyvärr för fattig. Det jag menade är att delvis tycker jag synd om bebisens små öron, jag tycker synd om föräldrarna som förmodligen heller inte fick sova typ alls.. och sen tycker jag själv också det är jobbigt såklart att ha en skrikandes bebis precis vid mina öron som håller mig vaken hela flygresan när jag verkligen behöver sova just för att jag ska köra bil så fort vi landar… man ska inte köra dödstrött, det är livsfarligt. Och ja…. jag hade hörlurar så att jag inte skulle höra men det gick igenom.

Såklart menar jag inte att bebisar inte ska få flyga med men jag undrar faktiskt varför man åker utomlands med sina bebisar? Dom kommer ju ändå inte komma ihåg det? 😅 (det här är också ett skämt med glimten i ögat om någon utav er inte förstod det).

Nu sitter jag iallafall på tåget till Malmö med bailey snuttan, Stefan spelar match i hmmmmmm….. Linköping tror jag det är idag? Gud jag är en super dålig hockey flickvän, jag har verkligen noll koll, i början när jag och Stefan dejtade så trodde jag att HV71 var något trav lopp som V75, 😂 men vadå det låter ju typ lika? Haha!

This post contains adlinks from Adviral
Posted in: Uncategorized
Kommentarer (4)
 • Carola

  Jag förstår dig det måste vara jobbigt för bebisen att skrika så länge. Sen blir det jobbigt att höra det så länge.. välkommen hem! Krya på dig. Kram

 • Lina

  Ja vi reser ju långt med små barn för att nästan hela familjen bor på en annan kontinent. Ska man sitta hemma och inte resa till familjen på tre-fyra år liksom? Förste dock att det är jobbigt men man flyger ju inte för just bebisens nöje..

  • josephine

   Förstår verkligen det. Jag pratade med min pojkvän om just det, när man har släkt/vänner utomlands och såklart ska man kunna flyga med sin bebis, jag menade ingenting illa mer att jag var helt slut efter att ha varit vaken 8h pga en skrikandes bebis, jag var jätte sjuk och skulle köra bil i timmar direkt efter flighten.

   • M

    Hej, innan jag fick barn själv tänkte jag likdant, ameeeen hur kan ni resa med små barn, usch! Nu har jag rest snart hela jordklotet med min 3 åring.. för vi har familj och vänner överallt. Dock ingen skrikunge..:):)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *