NU DRAR DET IGÅNG 

Nu drar verkligen min Julkalender igång på youtube, hoppas ni alla kommer följa och såklart tycka om den 😃 ! BTW så hamnade mitt inlägg på bloggbevakning angående bebisar och flyg haha, det var nog en del som tog illa upp. Sorry för det! Inlägget kan ni läsa HÄÄÄR.

Jag har aldrig gjort en vloggvecka eller vloggmånad så det är första gången jag kommer göra en video varje dag, WOW vilket arbete det kommer att bli! Även fast jag kommer stressa ihjäl mig så kommer det bli otroligt roligt. Jag har så mycket grejer på gång under denna kalender som tror ni kommer gilla, jag hoppas iallafall! ☺️

Jag är ännu inte frisk, tyvärr… och det suger verkligen då jag inte har tid att vara sjuk, just för julkalendern… så det är bara att proppa i sig alvedon och Ipren och bara göra det ändå, eller är det någon som har tips på en mega kur som botar feber, extrem hosta, bihålekaos och halsont?

Nu sitter jag på sjukan och väntar på att Stefan ska bli klar, han röntgas… sen ska vi iväg och äta / handla, kom hem till ett helt tomt kylskåp 😩😩

Ha en fin dag <3

Btw, älskar det nya snapchat filtret! 😃

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *