FIN BESÖK

Idag kom Stefans barndomsvän Tomas till Malmö. Han ska inatt köra en artist som spelar i Malmö ikväll men som ska uppträda på Ohelga natt i Örebro imorgon  så han åkte tidigt imorse för att spendera dagen med oss, så mysigt!

Vi åt först på TGI sen en liten promenad runt i Malmö men eftersom det var super kallt och jag fortfarande inte är 100 så gick vi hem. När vi var hemma så spelade vi lite kort (PLUMP!!!!!) som jag älskar och sen fick jag den ”briljanta” idéen att vi skulle göra Bean Boozled challange. Har ni hört talats om det? Nu i efterhand ångrar jag att vi gjorde för de godisarna är så galet äckliga men det var roligt och vi spelade såklart in allt så jag kommer lägga upp denna video någon gång under min Julkalender, WEI😍

Nu ligger vi alla 3 i vår säng och kollar på Hockey, Örebro spelar så vi följer eller nej, rättare sagt dom följer och jag kollar på Therese Lindgrens långa vlogg 😁!

Ha en fin kväll 💕

Posted in: Uncategorized

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% We Are One - OLIVIA HAGÉUS: ETT ÖPPET BREV TILL MIN KROPP Caroline Roxy - MODEL PORTFOLIO We Are One - FÖRGYLL DITT HEM MED LYXIGA DETALJER Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - New drop x Lices

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *