JULKALENDER – LUCKA 3 

Idag bjuder jag på en ”Get ready with me”/ ”Makeup tutorial” under lucka nummer 3.
Jag visar upp massa produkter från Cocopanda till galet bra priser och sminket är riktigt riktigt bra så om ni vill skämma bort era nära och kära på jul med bra produkter till en bra peng så är detta perfekt! 👏🏻😃

Ni ser mina röda läppar på bilderna? Det är mitt nya matta läppglans från Cocopanda och det är verkligen mitt nya favorit läppglans, så.jäkla.snyggt. Eller hur? Och för att inte tala om min highlighter, kolla första bilden, ooooo älskar!!

Klickae ni HÄÄÄÄÄR så kommer ni till en sida där alla produkter jag använder i videon finns.

Klickar ni HÄÄÄÄÄR så kommer ni till Cocopandas julkalender där de tävlar ut produkter för 50.000!!!!! En ny vinnare dras varje dag så in och tävla hörni! 
Här är alla produkter jag använt mig av, LOVE IT!

Detta är ett samarbete med Cocopanda.se

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (2)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *