Hej kära ni, 
I dagens lucka bjuder jag på en challange som jag längtat efter att få göra – 100 lager foundation challange. Detta inlägg och även videon är i samarbete med JFR.SE, allt smink/produkter kommer därifrån.
Varför har jag längtat kan man ju undra men det är bara för att alla andra gjort en sån här challange och det ser SÅ himla roligt ut, bara få kladda runt i ansiktet som när man var liten men, det var inte nice alltså, jag kände mig så himla äcklig haha!

Produkterna jag visar i luckan är som sagt från  JFR.SE och är kanon julklappstips som passar alla verkligen! Mina favoriter är verkligen borstsetet som är super gulligt med rosé handtag och rosa/vita borstar, hur fint? Alla blir väl glada över ett sånt set, bara man tittar på det vill man använda det och dom var verkligen super mjuka!

MISSA INTE min instagram tävling där jag tävlar ut ett presentkort på 500:- från JFR. Gå in på min instagram och tävla – @josephineqvist heter jag på instagram! 
Lycka till <3

– Rosé/rosa borstset HÄR(179:-) /Elf läppbalm 3st giftset HÄR (99:-) / Elf foundation HÄR (109:-) / Makeup Revolution Fixing spray HÄR (89:-) / Makeup Revolution cover and conceal palette HÄR (129:-) / Makeup Revolution ulta blush palette – HÄR (129:-)


D
etta är ett samarbete med JFR.SE

This post contains adlinks from Adviral
Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *