MORGONTIPS

Godmorgon boys and girls,
Ville bara snabbt tipsa om dessa HELT UNDERBARA jackor! Jag har den i vitt och är så så så såååå sugen på att köpa den i svart också för den är verkligen så jäkla fin. Fuskpäls, inte för kort, fluffy och bekväm, ja vad mer kan man begära? Klicka på ”HÄR” så kommer du till den färgen du vill ha.

VET NI, idag kommer min kära Elin Hagberg till mig. Hon har äntligen förstått att Sthlm inte är bra för henne och att skåneland är där hon ska bo, iallafall nu när jag bor här (hääähä)! Men förstår ni hur fantastiskt det är? Elin bor numera typ bara 45-1h ifrån mig, min lycka är total.

Ha en fin dag peeps <3

Inlägget innehåller affiliatelänkar

Svart HÄR / Vit HÄR / Ljusgrå HÄR / Grå HÄR

This post contains adlinks from Adviral
Posted in: Uncategorized
Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *