JULKALENDER LUCKA 8


Detta inlägg är i samarbete med DW

Under lucka nummer 8 gömmer sig en surprise och en rabattkod på DanielWelligton ! Jag har en hemlig gäst som sticker hål i mitt finger, vi flumsar massa och sen visar jag upp otroligt fina klockor som verkligen är perfekta julklappar! 😍😍

Jag fullkomligt älskar min svarta rosé klocka och mitt lilla roséarmband jag har till, hur fina är de inte?

Fram tills den 15 januari har ni hela 15% på hela sortimentet på Danielwellington när ni anger koden ”QVIST15”. 

HÄÄR hittar ni min svarta klocka i rosé, HÄÄR hittar ni min svarta klocka i silver, HÄÄR hittar ni silverarmbandet och HÄÄR hittar ni rosé armbandet!

Posted in: Uncategorized

You might also like

Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Paulina Danielsson - JFR Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Lisa Anckarman - YESTERDAYS FACE #GLITTERXTRENDS Caroline Roxy - Zanzibar BYGISELA - WATCH THIS

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *