PROUD HOCKEYGF

Godkväll alla ni! ❄️

Idag har jag och Elin haft en mysdag igen. Först jobbade vi en del, sen spelade vi in videos, kollade lite film och sen åkte vi till ishallen och kollade på Stefans match, viiiiinst 4-0! Woho👏🏻 jag är så stolt över honom och över hur duktig han är, jag har skrivit det flera gånger nu men ännu en gång.. Jag är liksom inte stolt bara över hans hockey och hur långt han kommit utan över den personen han är, hur fin människa han är men just i detta inlägg handlar det om hockey matchen och då vill jag bara säga till er att jag är väldigt stolt över att sitta på läktaren som hans flickvän 😊😊

Nu sitter vi och spelar mitt favorit spel, PLUMP och dricker te, hur mysigt? Sen äntligen ska vi sova efter en lång lång dag!

Godnatt<3

Posted in: Uncategorized

You might also like

Paulina Danielsson - LÄR ER TANTER! Paulina Danielsson - Väx upp, nah inte du. Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Ellinor Bjurström - OM ELLINOR Ellinor Bjurström - Reparera ditt hår - Från rosa till blond

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *