JULKALENDER – LUCKA 9

Idag bästa ni, så gömmer sig en mega tävling under lucka 9. Detta inlägg är ett samarbete med Idealofsweden och idag visar jag upp deras fantastiska mobilskal och 4 lyckliga vinnare får välja 2 stycken valfria gratis skal från deras sortiment, hur nice?

För att vara med och tävla behöver ni gå in på mitt youtube klipp och under klippet, i beskrivningen så står det var som krävs för att vinna, det är ingenting komplicerat what so ever och kom ihåg, 4 stycken vinnare ska väljas ut så det är stor chans att vinna!

LYCKA TILL och klicka HÄÄÄÄR så kommer ni direkt till idelofsweden.

This post contains adlinks from Adviral
Posted in: Uncategorized

You might also like

Sponsored - Mad Lady 30-50% rea Paulina Danielsson - Kläder med attityd Sponsored - Get your Glossybox today! Caroline Roxy - Disney Sea Tokyo Paulina Danielsson - Snygga träningkläder Lisa Anckarman - 1 DAY LEFT

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *